Bejelentés


HITVALLASOM AZ IGAZSÁG VELÜNK ÉL-MERNI KELL KIMONDANI!Keresés a honlaponHírek


LinkekRÖVID ÉLETRAJZOM:

Győrben 1943 év július 6-án születtem. Családunk 1970 év december 13-án Csopakra költözött és 1986 év június 16 óta lakom jelenlegi lakóhelyemen,egy felújításra váró parasztházban a Veszprémhez csatolt Gyulafirátót községben.

Általános iskola Győrsziget,majd bencés gimnázium,érettségi a Révaiban. Ezután Székesfehérváron a Videotonban rádió,tv műszerész szakmát szereztem és elhelyezkedtem kijáró műszerésznek a Gelkához.


Édesapám mellett kitanultam közben a műszaki gumiáru készítést.

Vele TSZ melléküzemágat szerveztünk és nagyüzemi gyakorlatot szereztem.
Jogosítványom 43 éves és minden balesetmentes közlekedésért járó kitüntetés birtokosa vagyok. Az Autóklub tiszteletbeli tagja.1970-ól Csopakon laktam egészen 1986-ig. 1965 évben nősültem,van egy 43 éves lányom,három unokám és 32 éves Fiammal,akii nőtlen, lakunk együtt Gyulafirátóton.

1998 évben özvegy lettem,pár hónapjára le lettem százalékolva combnyaktörés végett és iparom meg szűnt. Addigi munkám,hogy Védelmi cégeknek gyártottam az USA tonfa és gumibot Általam kikísérletezett és olcsóbb, jobb változatát

Jelenleg az internet lett a hobbim és szeretnék fiamnak vállalkozást indítani.

ISTENT imádattal szerető ember vagyok,politikai pártnak tagja vagyok. Életem első pártja az FkGP volt. Majd barátaimmal átmentem a MIÉP-be. Rövid idő után kiléptem és sokáig nem politizáltam!

2008 évben beléptem a Jobbik Magyarországért Mozgalomba,ahol jelenleg is vagyok!
Vallásom romai katolikus,de mostanában nem nagyon gyakorolom. Fiam sokat túlórázik,rengeteget vagyok egyedül,ami nagyon rossz. Főzés,takarítás nem tölti ki az egész napom,nagyon jó volna valami elfoglaltságot is találni.

Üzenetküldés
Adjon az Isten! Szeretettel üdvözöllek ezen az oldalon! Van egy bérelt tárhelyem,Link: http://www.hitvallasom.hu Egy kicsit idegesít,hogy örökké utasítgatások jönnek a tárhely tulajdonostól,ezért gondolkodtam,hogy csinálok egy új oldalt. Szebb Jövőt! Szab

E-mail címed:
Szöveg:


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?

Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!